موقع د. محمود صبيح

منتدى موقع د. محمود صبيح

جميع الأوقات تستخدم GMT + ساعتين



إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 444 مشاركة ]  الانتقال إلى صفحة السابق  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 30  التالي
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الثلاثاء نوفمبر 24, 2015 8:24 pm 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 35224

صورة
كيك الرواني
سهل اوي وخفيف اوي وهش اوي جربوة طعمه خطير فيه من طعم البسبوسة وطعم الكيكة حاجة كده رووووعة ندخل في المقادير بقي
بسم الله
اول حاجة ولعي علي الشربات كوباية مايه ونص كوباية سكر علشان بحبه خفيف وعصرة نص لمونة ورشة فانيليا حطية علي نار هادية وانسيه
هاتي بقي بولة ومضرب سلك وحطي كوباية سكر ونص كوباية زيت وقلبي ووراهم بيضتين وفانيليا وقلبي البيض كتير علشان تبقي هشة وبعدين كوباية لبن وكوباية زبادي صغيرة ووراهم كوباية دقيق سميد وكوباية دقيق ابيض وكوباية جوز هند وباكيت بيكنج بودر وقلبي بس مش كتير علشان متطلعش مكتومة يادوب بس تختلط المكونات مع بعض وادهني صينية متوسطة زيت وبطنيها برشة دقيق ونزلي الخليط فيها واخبزيها علي الشبكة علي نار حامية لمدة تلت ساعة هتﻻقيها استوت من تحت واحمرت من فوق مش هتحتاجي الشواية ولما تطلع اسقيها بالشربات بس يكون بارد طبعا ورشي شوية جوز الهند للتزيين

منقول

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الثلاثاء نوفمبر 24, 2015 8:37 pm 
غير متصل

اشترك في: الجمعة فبراير 27, 2004 4:45 am
مشاركات: 18854
تسلم ايدك ياملهمة ربنا يكرمك والله

كنت عاوزة اعملها ومش عارفة الطريقة

بس ماعنديش لسة دقيق السميد

يبقى راح استنى لغاية مااشترى واعملها على طول إن شاء الله

شكراً حبيبتى والله ياملهمة شكراً بجد :D

جزاكى الله كل خير







أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الثلاثاء نوفمبر 24, 2015 8:47 pm 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 35224
المهاجرة كتب:
تسلم ايدك ياملهمة ربنا يكرمك والله

كنت عاوزة اعملها ومش عارفة الطريقة

بس ماعنديش لسة دقيق السميد

يبقى راح استنى لغاية مااشترى واعملها على طول إن شاء الله

شكراً حبيبتى والله ياملهمة شكراً بجد :D

جزاكى الله كل خير







وجزاكى ربى حبيبتى الكريمة المهاجرة الخير كله بصراحة أنا لسه لم أجربها بس الجروب ده شاطرين جدا جدا و كل وصفاتهم جميلة من وصفات الجدات أكرمكى الله و شرفنى مرورك الكريم الجميل

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الثلاثاء نوفمبر 24, 2015 8:54 pm 
غير متصل

اشترك في: الجمعة فبراير 27, 2004 4:45 am
مشاركات: 18854
molhma كتب:
المهاجرة كتب:
تسلم ايدك ياملهمة ربنا يكرمك والله

كنت عاوزة اعملها ومش عارفة الطريقة

بس ماعنديش لسة دقيق السميد

يبقى راح استنى لغاية مااشترى واعملها على طول إن شاء الله

شكراً حبيبتى والله ياملهمة شكراً بجد :D

جزاكى الله كل خير







وجزاكى ربى حبيبتى الكريمة المهاجرة الخير كله بصراحة أنا لسه لم أجربها بس الجروب ده شاطرين جدا جدا و كل وصفاتهم جميلة من وصفات الجدات أكرمكى الله و شرفنى مرورك الكريم الجميل


اللهم آمين

برضوا تسلم ايدك على كل حاجة

وخصوصاً إبتسامة اليوم أنا بستناها :D :D :D

ربنا يكرمك يارب


أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الثلاثاء نوفمبر 24, 2015 8:58 pm 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 35224
المهاجرة كتب:
molhma كتب:
المهاجرة كتب:
تسلم ايدك ياملهمة ربنا يكرمك والله

كنت عاوزة اعملها ومش عارفة الطريقة

بس ماعنديش لسة دقيق السميد

يبقى راح استنى لغاية مااشترى واعملها على طول إن شاء الله

شكراً حبيبتى والله ياملهمة شكراً بجد :D

جزاكى الله كل خير







وجزاكى ربى حبيبتى الكريمة المهاجرة الخير كله بصراحة أنا لسه لم أجربها بس الجروب ده شاطرين جدا جدا و كل وصفاتهم جميلة من وصفات الجدات أكرمكى الله و شرفنى مرورك الكريم الجميل


اللهم آمين

برضوا تسلم ايدك على كل حاجة

وخصوصاً إبتسامة اليوم أنا بستناها :D :D :D

ربنا يكرمك يارب


ويكرمك أختى المهاجرة و يراضيكى و يسعدك ويروق ليكى الحال و الأحوال اللهم آمين

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الثلاثاء نوفمبر 24, 2015 9:08 pm 
غير متصل

اشترك في: الجمعة فبراير 27, 2004 4:45 am
مشاركات: 18854
يارب يارب يارب يارب يارب

آه والنبى ادعى لى ياملهمة

شكراً حبيبتى ربنا يخليكى يارب


أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الثلاثاء نوفمبر 24, 2015 9:12 pm 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 35224
المهاجرة كتب:
يارب يارب يارب يارب يارب

آه والنبى ادعى لى ياملهمة

شكراً حبيبتى ربنا يخليكى يارب

حاضر و الله إن شاء الله أدعو لكى فى أطهر الأماكن أسعدك الله و فرج عنك و حفظ أحبتك اللهم آمين

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الثلاثاء نوفمبر 24, 2015 9:21 pm 
غير متصل

اشترك في: الجمعة فبراير 27, 2004 4:45 am
مشاركات: 18854
molhma كتب:
المهاجرة كتب:
يارب يارب يارب يارب يارب

آه والنبى ادعى لى ياملهمة

شكراً حبيبتى ربنا يخليكى يارب

حاضر و الله إن شاء الله أدعو لكى فى أطهر الأماكن أسعدك الله و فرج عنك و حفظ أحبتك اللهم آمين


اللهم آمين آمين آمين

ربنا يحضرلك كل خير وتسلمى ياملهمة يارب


أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الخميس نوفمبر 26, 2015 12:26 am 
غير متصل

اشترك في: الثلاثاء فبراير 24, 2004 3:31 am
مشاركات: 1269
خلى بالك.. تناول وجبة طعام واحدة فى اليوم يعرضك لزيادة الوزن
الأربعاء، 25 نوفمبر 2015 - 01:00 م
كتبت هبة مصطفى
تناول وجبة طعام واحدة على مدار اليوم أحد العوامل التى تسهم فى زيادة وزن الجسم بصورة ملحوظة
وعلى الرغم من ذلك فيعتقد بعض الاشخاص أن تناولهم لوجبة واحدة والاستغناء عن باقى الوجبات الطعام الأساسية
يساعدهم على خسارة وزنهم وذلك غير صحيح.
تناول وجبة واحدة أحد عوامل زيادة وزنك حول ذلك يقول دكتور أحمد الخطيب، أخصائى التغذية العلاجية وعلاج والسمنة والنحافة
إن الكثير من الأشخاص يعتقدون أنهم فى حالة تناول وجبة طعام واحد على مدار اليوم
وعدم الاهتمام بتناول باقى وجبات الطعام الأساسية فإن ذلك سيساعدهم على خسارة وزنهم بصورة سريعة وذلك مفهوم خاطئ.
أضرار تناول وجبة واحدة تقلل معدل حرق الدهون بالجسم واستكمل د. أحمد قائلا "يتسبب تناول الشخص وجبة واحدة باليوم
فى خفض معدل حرق الدهون نتيجة إرسال المخ الإشارات إلى خلايا المعدة لتقليل عملية الأيض وتقليل مستوى الحرق الدهون
مما ينتج عنه استعداد المخ لحالة الجوع المرتقبة بسبب عدم تناول الطعام على مدار اليوم".
نصائح ضرورية لذلك ينصح د. أحمد بضرورة الاهتمام بتناول ثلاث وجبات الطعام الأساسية والحرص على تناول وجبة الإفطار
نظراً لأن ذلك يسهم فى رفع معدل حرق الدهون على مدار اليوم". وأضاف د. أحمد أنه يجب الاهتمام أن تكون وجبة الطعام متوازنة وصحية
بحيث تشمل جميع العناصر الغذائية الأساسية، وتشمل الخضراوات والفواكه والنشويات والبروتينات.

http://www.youm7.com/story/2015/11/25/% ... 86/2460771


أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الخميس نوفمبر 26, 2015 8:51 pm 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 35224
الطريقة الصحيحة لقلى السمك البلطى مع العلم إن سمك البحر أكثر فائدة لإحتوائه على اليود و الفوسفور

قلى السمك البلطى

عند شرائك السمك لازم يكون طازه تعرفيه الزاى
تتكى على السمكه باصبعك ان علمت فى السمكه
يبقى سمك بايت وان اصبعك لم يعطى اثر يبقى
سمك طازه اوافتحى خياشيم السمكه هتلاحظى احمرار
فاتح تبقى طازه
طبعا مافيش مقادير فى السمك بتجبى الكميه حسب
افراد الاسره
ننظف السمك وننقشره ونشقه على خفيف شقين من كل ناحيه حتى يستوى ونغسله جيدا
طبعا زيت للقلى لاتزويدى فى وضع الزيت عند القلى
حتى لايفيض اضعى كميه بسيطه وان احتاج ابقى زيدى
نضع طبق فيه دقيق وملح خفيف وكمون نخلطه بالدقيق
تتبيلة السمك للحشو :
فلفل احمر واخضر وكسبره خضره وثوم ونفرهم
وملح وكمون وفلفل اسمر وكركم وعصير ليمون ملعقتين
ونقلبهم
ونصفى السمك من الماء المنقوع فيه
ونحشى السمك ثم نضعه فى الدقيق
نحضر الزيت الغزير(المغلى) ونضع السمك فيه للتحمير
على الوجههين ينشل السمك بعد التحمير
ونضعه فى مصفاه حتى ينزل الزيت الزائد وبعض نقط
من ماء السمك المقلى بعد 10 دقائق نضعه على
طبق مفروش بورق مطبخ ومرشوش بورق كسبره خضراء
ونرش على السمك ملح وكمون على خفيف
نقدمه مع ارز احمر او ابيض وسلطه خضراء
ملحوظه :
وانتى بتقلى اضعى بالمعلقه زيت مغلى على راس
السمكه وعلى الشقوق حتى تأمنى انه استوى
خلى بالك من تانى دور فى قلية السمك هتلاحظى
ان احمر بسرعه لا دى الزيت اشتغل هدى النار الى
الوسط حتى ينشف ويستوى كويس بدون مايغمق
فى التحمير
لو عوزه سمكه مقرمشه اضعيه بعد وضعه فى الدقيق
بلى كفك ماء ومسحى على خفيف على السمكه بحيث
لاتمسحى الدقيق ثم حمرى براحتك
نفضى الدقيق الزائد من على السمكه حتى لايحترق الزيت
ان لقيتى الزيت اغمق او فيه رواسب محروقه غيرى
الزيت حتى تنظرى للسمك بيشهى فى لونه الذهبى
عند التحمير
وانتى بتقلبى اى مقليات قلبى للداخل مش للخارج
يعنى لاتقلبى لناحيتك حتى تتفادى تناثر الزيت عليكى
او تتزحلق الطاسه لقدر الله
رشى فى اى مقليات رشة خفيفه ملح فى الزيت حتى لايتناثر
الزيت المغلى عليكى
بالهنا والشفا


صورة


_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الأحد نوفمبر 29, 2015 10:01 pm 
غير متصل

اشترك في: الثلاثاء فبراير 24, 2004 3:31 am
مشاركات: 1269
أفضل طريقة لترتيب الثلاجه والتخلص من الروائح الكريهة بها

يمكنك فصل الروائح الغير مستحبة في الفريزر أو الثلاجة عن طريق وضع قطعة فحم في الباب .

يمكنك غسل الثلاجة والفريزر بقطعة قماش مبللة بماء ساخن وخل او بيكربونات صوديوم .

بعد أن تجففي الأرفف جيدا يمكنك وضع مفارش من النوع الغير قابل للألتصاق حتى تبقى الأرفف نظيفة لأطول وقت ممكن.

بالنسبة للفريزر يمكنك أن ترتبي مكان للدجاج واللحوم ومكان أخر للخضروات أو الأطعمة المحفوظة المجمدة ومكان أخر للخبز.

يراعي أن تحتفظي بالخبز دوما في أكياس محكمة الغلق لأن الردة قد توقف عمل الفريزر سريعا وتعطله .

أجعلى باب الثلاجه مكان لحفظ الماء في زجاجات محكمة الغلق والصوصات ويوضع البيض في المكان المخصص له شريطة أن يغسل أو أن تجنب البيض المكسور ولا يتم وضع أي أطعمة مجاورة له حتى لا يسبب جراثيم أو أمراض لا قدر الله .

رتبي الثلاجة حسب الأرفف الرف الأول يكون دائما هو الأقل في البرودة فيمكنك وضع الأجبان شريطة أن تكون مغلفة أو موضوعة في علبة محكمة الغلق لأنها سرعان ما تكتسب من الروائح المتواجدة حولها يمكن أيضا وضع الأطعمة المحفوظة أو المعلبة في الرف الأول.

يمكنك وضع بواقي الطعام في الرفين الثاني والثالث ويفضل أن تكوني قد مسحتى بقماشة نظيفة ظهر الأناء الذي تضعيه في الثلاجه حتى لا يترك أثرا بعده ولا يلتصق في هذا المكان أطعمة أخرى ويفضل أن تكون دوما الأطعمة مغطاه بغطاء محكم لعدم أختلاط الروائح في الثلاجة وكذلك اللبن والعصائر .

الدرج الأخير يفضل وضع اللحوم والدواجن أو ما تستعدين لطهيه به مع مراعاة عدم لصق أي أطعمة أخرى به تجنبا للميكروبات والأمراض ويفضل أن تكون في علبة أو في وعاء محكم الغلق.

بالنسبة لدرج الخضروات بالطبع يمكنك وضع الخضروات به بعد أن تجففيها جيدا من الماء حتى لا تفسد سريعا أو أن نلف الخضار في فوطة مخصصة لذلك لتتمكنى من الأحتفاظ بالخضروات نضرة وزاهية اللون لفترة كبيرة.


أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الأحد نوفمبر 29, 2015 10:19 pm 
غير متصل

اشترك في: الجمعة فبراير 27, 2004 4:45 am
مشاركات: 18854
molhma كتب:
الطريقة الصحيحة لقلى السمك البلطى مع العلم إن سمك البحر أكثر فائدة لإحتوائه على اليود و الفوسفور

قلى السمك البلطى

عند شرائك السمك لازم يكون طازه تعرفيه الزاى
تتكى على السمكه باصبعك ان علمت فى السمكه
يبقى سمك بايت وان اصبعك لم يعطى اثر يبقى
سمك طازه اوافتحى خياشيم السمكه هتلاحظى احمرار
فاتح تبقى طازه
طبعا مافيش مقادير فى السمك بتجبى الكميه حسب
افراد الاسره
ننظف السمك وننقشره ونشقه على خفيف شقين من كل ناحيه حتى يستوى ونغسله جيدا
طبعا زيت للقلى لاتزويدى فى وضع الزيت عند القلى
حتى لايفيض اضعى كميه بسيطه وان احتاج ابقى زيدى
نضع طبق فيه دقيق وملح خفيف وكمون نخلطه بالدقيق
تتبيلة السمك للحشو :
فلفل احمر واخضر وكسبره خضره وثوم ونفرهم
وملح وكمون وفلفل اسمر وكركم وعصير ليمون ملعقتين
ونقلبهم
ونصفى السمك من الماء المنقوع فيه
ونحشى السمك ثم نضعه فى الدقيق
نحضر الزيت الغزير(المغلى) ونضع السمك فيه للتحمير
على الوجههين ينشل السمك بعد التحمير
ونضعه فى مصفاه حتى ينزل الزيت الزائد وبعض نقط
من ماء السمك المقلى بعد 10 دقائق نضعه على
طبق مفروش بورق مطبخ ومرشوش بورق كسبره خضراء
ونرش على السمك ملح وكمون على خفيف
نقدمه مع ارز احمر او ابيض وسلطه خضراء
ملحوظه :
وانتى بتقلى اضعى بالمعلقه زيت مغلى على راس
السمكه وعلى الشقوق حتى تأمنى انه استوى
خلى بالك من تانى دور فى قلية السمك هتلاحظى
ان احمر بسرعه لا دى الزيت اشتغل هدى النار الى
الوسط حتى ينشف ويستوى كويس بدون مايغمق
فى التحمير
لو عوزه سمكه مقرمشه اضعيه بعد وضعه فى الدقيق
بلى كفك ماء ومسحى على خفيف على السمكه بحيث
لاتمسحى الدقيق ثم حمرى براحتك
نفضى الدقيق الزائد من على السمكه حتى لايحترق الزيت
ان لقيتى الزيت اغمق او فيه رواسب محروقه غيرى
الزيت حتى تنظرى للسمك بيشهى فى لونه الذهبى
عند التحمير
وانتى بتقلبى اى مقليات قلبى للداخل مش للخارج
يعنى لاتقلبى لناحيتك حتى تتفادى تناثر الزيت عليكى
او تتزحلق الطاسه لقدر الله
رشى فى اى مقليات رشة خفيفه ملح فى الزيت حتى لايتناثر
الزيت المغلى عليكى
بالهنا والشفا


صورة



الله الله على السمك تسلم ايدك ياملهمة

والله جريتى ريقى على أكل السمك :D

شكراً لكى وجزاكى الله كل خير


أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الخميس ديسمبر 17, 2015 9:07 pm 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 35224
بعض الأفكار و الإرشادات لكى ياسيدتى

صورة


صورة


صورة

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الاثنين ديسمبر 21, 2015 9:04 pm 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 35224
صورة
كور جوزالهند


المقادير: علبه حليب مكثف محلی-4 كوب جوز هند-لوز مقشر-جوز هند للتزيين.
بنخلط الحليب مع أربع اكواب جوز الهند وتترك في الثلاجة نصف ساعه حتی يجمد نعمله علی شكل كرات صغيره ونضع حبه لوز بداخل كل حبه ونغلفها بجوز الهند"

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: السبت ديسمبر 26, 2015 9:37 pm 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 35224
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته

بداية أود أن أشكر أخى الكريم الفاضل الدكتور حامد الديب على الوصفة المنقذة لى اليوم و التى تذكرتها عن والدة حضرته حفظها الله و بارك لها و هى إذا كان الطعام به بعض الملح الزائد تضعى حبة طماطم تمتص الملح الزائد من الطعام أنا كنت أضع حبة بطاطس و لكن لم يكن لدى اليوم بطاطس و تذكرت الوصفة والحقيقة أنقذتنى و أسعفتنى بارك الله فى هذه الأم الكريمة



دجاج محشي
***********
المقادير:
1 دجاج كبير
كوب أرزمصري
2 /1 كوب زيت نباتي
2 كوب ماء مغلي
1 بصل
2 ملعقة طعام زبيب
1 ملعقة شاي قرفة
ملح + فلفل أسود
للوجه//
معجون طماطم
زيت ملح فلفل
للطبخ مكان واحد
اغسلي الدجاجة جيداً من الخارج والداخل ثم تبليها بعصير الليمون والملح والفلفل الأسود.
ضعي الزيت في قدر على النار واضيفي له البصل المفروم وقلبيه حتى يصبح لونه ذهبي
ثم اضيفي الأرز بعد غسله واضيفي البهارات وقلبي المحتويات على نار متوسطه
ثم اضيفي الماءالمغلي واتركيه حتى ينضج..
أحضري الدجاجه واحشيها بالرز
ثم اغلقي الفتحه بأعواد الأسنان
بعد ذلك ادهنيها من الخارج بالصلصة والزيت وملح وفلفل ضعيها في كيس الفرن وممكن من غير الكيس عادي اربطيها وعلى الفرن
وادخليها في فرن حرارته 160 درجة مئوية
واتركيها لمدة ساعة حتى تنضج تماما .
اخرجي الدجاج من الفرن وانزعي عنه الكيس وسيبيها تتحمر شوية

إظغط على الصوره لتراها بحجمها الطبيعي !
تستطيع أن ترى الصورة بحجمها الطبيعي بعد الضغط عليها
















_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
عرض مشاركات سابقة منذ:  مرتبة بواسطة  
إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 444 مشاركة ]  الانتقال إلى صفحة السابق  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 30  التالي

جميع الأوقات تستخدم GMT + ساعتين


الموجودون الآن

المستخدمون المتصفحون لهذا المنتدى: [AhrefsBot] و 9 زائر/زوار


لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى

البحث عن:
الانتقال الى:  
© 2011 www.msobieh.com

جميع المواضيع والآراء والتعليقات والردود والصور المنشورة في المنتديات تعبر عن رأي أصحابها فقط